Mehmet Azman Çavuş Ortaokulu


Vizyon: Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin, Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Bizlere inansın ve destek olsun, Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın, Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun, doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın, okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın, okul ortamında ve her yerde herkes ‘’kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmama’’ ilkesine uysun, bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgileri kullanan, kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olsun ve bunu çevrelerine yaysın. Bilgi teknolojisini kullanmak öğretmen ve öğrencilerimiz için geçerli amaç olsun.

Misyon: MEHMET AZMAN ÇAVUŞ ORTAOKULU Olarak; Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak. 5- Okulumuzun eğitim çalışmalarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi-idarecilerimizi ve velilerimizi 21.Yüzyıla hazırlamak, okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak için varız ve çalışmaktayız.

Başarılar:

Saatler: 09:10/15:20
Isınma: DOĞALGAZ
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda e-Twinning ve AB projeleri etkin bir şekilde yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: DREAM Sorumlu Eğitimli Tutum ve Zihniyet Geliştirmeyi ifade eden sözcüklerden oluşan bir kısaltmadır. Erasmus+ KA210-SCH projesi olan DREAM'de Türkiye, Polonya ve Portekiz'den üç okul işbirliği bulunmaktadır. 10-15 yaş arası öğrencileri kapsamaktadır. 24 ay sürelidir. İngilizce öğretiminin etkililik düzeyini artırmak ve öğrencilerin BT becerilerini geliştirmek için İngilizce öğretmenleri arasında iyi uygulama alışverişi yapmayı amaçlamaktadır. Katılan tüm okullar, öğrencilerin İngilizce iletişim düzeylerini artırmayı ve hem öğrencilerin hem de okulun dijital potansiyelini geliştirmeyi amaçlamaktadır.

Telefon - 02662274154

Belgegeçer - (266) 227 8817

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://mehmetazmancavus.meb.k12.tr

Adres - 1.SAKARYA MAH. ÖZER SK. NO 13 İÇ KAPI NO 1 KARESİ / BALIKESİR

Öğretmen :59
Öğrenci :702
Derslik :29
Çok Amaçlı Salon :2
Spor Salonu :1
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :4250
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Gelir Seviyesi Orta Düzey

Adres - 1.SAKARYA MAH. ÖZER SK. NO 13 İÇ KAPI NO 1 KARESİ / BALIKESİR

Ulaşım Toplu Taşıma Aracı

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 0 km