Mehmet Azman Çavuş Ortaokulu

Vizyon: Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek, gurur duyacak, başarılı bir kurum haline getirmek.

Misyon: Misyonumuz ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık, Atatürk ilkelerine bağlı, demokratik toplum düzenini benimseyen, kendine güvenen, çevresine saygılı, yaratıcı ve farklı düşünebilen, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 09:00/15:40
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda e-Twinning ve AB projeleri etkin bir şekilde yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: DREAM Sorumlu Eğitimli Tutum ve Zihniyet Geliştirmeyi ifade eden sözcüklerden oluşan bir kısaltmadır. Erasmus+ KA210-SCH projesi olan DREAM'de Türkiye, Polonya ve Portekiz'den üç okul işbirliği bulunmaktadır. 10-15 yaş arası öğrencileri kapsamaktadır. 24 ay sürelidir. İngilizce öğretiminin etkililik düzeyini artırmak ve öğrencilerin BT becerilerini geliştirmek için İngilizce öğretmenleri arasında iyi uygulama alışverişi yapmayı amaçlamaktadır. Katılan tüm okullar, öğrencilerin İngilizce iletişim düzeylerini artırmayı ve hem öğrencilerin hem de okulun dijital potansiyelini geliştirmeyi amaçlamaktadır.

WEB - https://mehmetazmancavus.meb.k12.tr

Adres - 1.SAKARYA MAH. ÖZER SK. NO 13 İÇ KAPI NO 1 KARESİ / BALIKESİR